Vacsoraparti ételmaradékokból? Igen, ez nem csak lehetséges, hanem kreatív kihívás is! | Székelyhon

Alex ma este barátokat hívott meg, de úgy döntött, hogy nem látogat el a boltba. Inkább azt használja fel, ami már otthon vár rá. Krumpli, megmaradt főtt rizs, és egy kicsit megszáradt kifli... Milyen ínycsiklandó fogásokat alkothat ezekből az alapanyagokból?
Szerencsére itt a megoldás: Szőcs Előd séf, az Étek-mentő szakácskönyv alkotója, aki bemutatja, hogyan varázsolhatunk a maradékokból egy háromfogásos, ínycsiklandó étkezést.
Krumplis krémleves ropogós krumplihéj chipsszel tálalva
Arancini - ínycsiklandó, ropogós rizsgolyók, melyek belsejében gazdag sajt rejtőzik, és egy finom paradicsomszósszal tálalva igazi ízélményt nyújtanak.
* Klasszikus mákos guba - a remek maradékhasznosító édesség, ami minden falatjával varázsol!
A videóban felfedezhetjük, hogyan készíthetünk ízletes ételeket úgy, hogy közben elkerüljük a pazarlást!
Fedezd fel a receptvideókat és a teljes Étek-mentő szakácskönyvet a következő linken!