eblepetes webáruház, webshop

HÍRLEVÉL

TERMÉK KATEGÓRIÁK

ÁSZF
 
ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

 http://eblepetes.hu címen üzemelő EBlepetés webáruház üzemeltetőjének adatai:

Cégnév: Garbóczi Krisztina e.v.
Cím: Cserszegtomaj Kovács u. 12
Tel.: 06-20/27-90-370
E-mail címe: eblepetes@gmail.com (Azonnali üzenet küldése)
Weboldal címe: http://www.eblepetes.hu
Adószám: 68302405-1-40
Cégjegyzékszám:  Nyilv.tart szám: 51548708
Nyilvántartásba vevő: Zala Megyei Adó- és Vámigazgatóság Adóalany-nyilvántartási Osztály
Bankszámlaszám:  11773494-00999412
Kapcsolattartó neve:  Garbóczi Krisztina
Tel.:  06-20/27-90-370
E-mail címe: eblepetes@gmail.com

Tárhely-szolgáltató

Tárhely-szolgáltató neve: Bolthely.hu Kft 
Tárhely-szolgáltató székhelye: Bolthely.hu Kft 3300 Egér Pacsirta út 10/B
Adószáma: 14591385-3-10
Cégjegyzékszám: 10-09-028990
Tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@bolthely.hu 
Regisztráció 


A EBlepetés webáruházában való böngészéshez, a szöveges tartalmak, vagy a termékek megtekintéséhez, illetve kosárba helyezéséhez nem szükséges a regisztráció. 

Az áru megrendelése előtt azonban regisztrálnod kell magad a rendszerben.  A regisztráció során meg kell adnod a neved, és az e-mail címedet.  Rendelés feladásához szükséges még a szállítási cím és egy olyan telefonszám megadása is, amin szükség esetén fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. Ezen adatok megadása a rendelés teljesítéséhez szükségesek.
  Az adatok helyességét a rendelésed elküldése előtt ellenőrizheted és módosíthatod, törölheted, jóváhagyás előtt. Az adott megrendelés elküldött adatai az elküldést követően már nem módosíthatók. Minden új megrendelés előtt adataidat természetesen módosíthatod.  A regisztrációddal egyben hozzájárulsz ahhoz, hogy az EBlepetés hírlevélben tájékoztathasson a webáruház aktuális híreiről, akcióiról, újdonságairól.

Az EBlepetés  az általad megadott információkat a vonatkozó adatvédelmi törvény betartásával, kizárólag írásbeli információ küldéséhez, a rendelési folyamat megkönnyítéséhez, valamint probléma esetén, a Veled való kapcsolatfelvételhez használja. Megrendelés 


Az egyes termékek mellett feltüntetett árak az ÁFA-t igen, de a házhozszállítás költségeit nem tartalmazzák. Az árak egy db termékre vonatkoznak és forintban értendők, ha ettől eltérő információ nincs megadva a termékleírásban. 

A megrendelés elküldése előtt bármikor megváltoztathatod, ellenőrizheted a kosarad tartalmát a bal felső sarokban található „Kosár” feliratra klikkelve. Ha az adatok véglegesítése megtörténik, akkor a rendelésedet elküldted hozzánk. A rendszer küld egy automatikus visszaigazolást a rendelésedről, ebben a visszaigazoló e-mailben fogod megkapni a végső fizetendő összeget, amely már tartalmazza a szállítás díját és az aktuális személyes és állandó kedvezményeket is. Folyamatban lévő megrendeléseid állapotát a bal oldalon található „Kosár” menüpont alatt a „Korábbi rendelések”’ fejezetben bármikor ellenőrizheted. 

A Felek között, elektronikus úton létrejött szerződés írásbeli szerződésnek minősül. Felhívjuk a figyelmet hogy a szerződés létrejötte fizetési kötelezettséget von maga után, Vevő ennek tudatában adja le megrendelését.  A szerződés dokumentumai a Vevő vételi ajánlata (rendelés) és a Szolgáltató visszaigazolása. A szerződés nyelve magyar. A szerződések rögzítésre kerülnek, és később  visszakereshetők a Korábbi rendelések menüpontban.
  
Kereskedelmi partnerek számára egyedi kondíciókat kínálunk, ezért ilyen irányú érdeklődés esetén kérjük, vedd fel velünk a közvetlen kapcsolatot a 'Vevőszolgálat' menüpont alatt megadott telefonon, vagy e-mailben. Fizetési módok 


A fizetési módot a megrendeléskor választhatod ki.

A fizetés történhet utánvéttel, vagy
előre átutalással, illetve helyszíni kifizetéssel a kijelölt átvételi ponton Keszthelyen.

Előre utalás esetén, miután megkapod  a rendelést visszaigazoló e-mail-t a következő bankszámlára várjuk a megrendelés ellenértékét: 

Garbóczi Krisztina
OTP Bank
11773494-00999412


Ha a megrendelt áru vételára 2 héten belül nem érkezik meg a számlára, úgy munkatársunk megkísérli felvenni veled a kapcsolatot, hogy tisztázza a nem fizetés okát. Ha a kapcsolatfelvétel nem sikerül, a megrendelést töröljük és erről elektronikus üzenetet (e-mailt) küldünk.
 
  


Szállítási információk

Rendelésed elküldése után, 48 órán belül, e-mailben igazoljuk vissza rendelésedet. A visszaigazoló e-mail elküldése után állítjuk össze rendelésedet, és indítjuk el hozzád az MPL Futárszogálatával (Magyar Posta Logisztikai Szolgálata) vagy egyéb külsős futárszolgálattal. Alap esetben, 5-7 munkanapon belül érkezik meg a csomagod a rendeléskor megadott címre. Ha ettől eltérő szállítási határidő várható, erről e-mailben, vagy telefonon tájékoztatni fogunk.


Szállítási díjak 

A megadott szállítási díjak 2 kg súlyhatárig érvényesek!

(2 kg-ba nagyon sok minden belefér. Pl. egy bögre kb. 35 dkg, egy kulcstartó 5 dkg, egérpad 5-8 dkg, póló 20-40 dkg, díszpárna 40 dkg... A csomagok 90%-a
jellemzően ebbe a tartományba esik)

15000 Ft felett ingyenes a szállítás!

15000 Ft alatt az alábbiak a szállítási költségek:

-Kiszállítás (átutalás előre):        1310 Ft
-Kiszállítás (utánvét):                  1660 Ft

-PostaPont (átutalás előre):       1090 Ft
-PostaPont (utánvét):                 1440 Ft

-MOL vagy Coop PostaPont (átutalás előre):     1090 Ft
-MOL vagy Coop PostaPont (utánvét):               1440 Ft

-Csomagautomata (átutalás előre):        889 Ft
-Csomagautomata (utánvét):                1240 Ft

-Személyes átvétel:  Ingyenes

(Átvételi pont: 8360 Keszthely, Kossuth L. u. 4. AjándékoZoo üzlet)Rendelés lemondása    


Téves megrendelés
Ha rendelésedet tévedésből adtad le, azt a leadást követően e-mailben az eblepetes(kukac)gmail(pont)com címen vagy a 06-20/27-90-370-es telefonszámon személyesen mondhatod le, a csomag feladása előtt minden következmény nélkül. Amennyiben egyedi fényképes megrendelést adtál le és az már elkészítésre került a lemondásnak helye nincs.

Csomag újrakézbesítés

Amennyiben mi elküldtük a megrendelt csomagot, de nem tartózkodsz a megadott címen, akkor egy értesítőt hagynak neked, amiből megtudhatod,  hogy melyik postán tudod átvenni a csomagodat  5 munkanapon belül. Amennyiben nem veszed át a csomagot, azt automatikusan visszaküldi a szállító cég a címünkre. Előfordulhat, hogy nem kapsz értesítőt, vagy nem tartózkodik senki a megadott címen, mert pl. elutaztál külföldre stb. Ilyen esetben, amennyiben ezt kezdeményezed, a csomagot a szállítási költség újbóli felszámításával elküldjük ismét neked.  Amennyiben egy címről a vevő hibájából visszakapjuk a csomagot, az EBlepetés fenntartja a jogot, hogy arra a névre és címre a továbbiakban NE küldjön újra csomagot illetve a csomag visszaszállításának árát kiszámlázza a részedre. Amennyiben a megrendelt áru nem érkezik meg az igért időben, kérünk másnap jelezd felénk, hogy utána nézhessünk a csomagod sorsának, elkerülve a további bonyodalmakat és kellemetlenségeket.Elállási jog, termék visszavásárlás


Előfordul, hogy az általad az áruházban kiválasztott termék a valóságban mégsem olyan, mint amilyet szeretettél volna. Az EBlepetés szolgáltatásai terén etikusan, törvényesen, a vásárlók érdekeit szem előtt tartva jár el. Ezért a vásárlástól a 45/2014  kormányrendeletben foglaltak szerint a szerződés megkötésétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz. Elállási jogodat a szerződés megkötésének napja és a termék átvetelének napja között is gyakorolhatod. (Az elállási jog a használatba nem vett termékekre vonatkozik. Elállási jogoddal nem tudsz élni, ha a terméket megrendelésre, egyedi igényeid alapján készítettük el.) 
 
Elállási jogodat az alábbi nyilatkozat-minta felhasználásával vagy vagy erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján gyakorolhatod.

Elállási/Felmondási nyilatkozatminta
(csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza)

Címzett:

Alulírott / ak kijelentem / kijelentjük, hogy gyakorlom / gyakoroljuk elállási / felmondási jogomat / jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:

Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja:

A fogyasztó(k) neve:

A fogyasztó(k) címe:

A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)

Kelt:
Ha meggondoltad magad, az áru értékére pénz visszafizetési garanciát vállalunk, melynek érvényesítési módja a következő:


1. Jelezd elállási szándékodat a szerződés megkötésétől számított 14 napon belül az alábbi elérhetőségeken (telefonon 06-20/27-90-370 vagy e-mailben eblepetes(kukac)gmail(pont)com, vagy levélben: AjándékoZoo üzlet (Garbóczi Krisztina). 8360 Keszthely Kossuth L. u. 4 ) . Írásban történő elállásod esetén, akkor érvényes az elállásod, ha az elállási nyilatkozatodat a 14 napos határidő lejárta előtt elküldöd.

2. Munkatársunk megkeres az adatok egyeztetése miatt (számla visszakeresése, a termék értékének megállapítása), ezután minden terméket kérdezés nélkül visszaveszünk!

3. Az elállás közlése után küld vissza haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül add fel postára a megrendelt terméket.
AjándékoZoo üzlet (Garbóczi Krisztina) 8360 Keszthely,  Kossuth L. u 4.
(Kérjük, a csomagot értéknyilvánítással add fel, NE küld vissza utánvéttel terhelt csomagban, mert ezeket NEM áll módunkban átvenni!)

4. A termék megérkezésekor munkatársunk ellenőrzi annak sértetlenségét, és mi az elállástól számított 14 napon belül visszaküldjük neked az általad kifizetett teljes összeget. Amennyiben nem a szokásos, legkevésbé költségkímélő szállítási módot választottad a megrendelés során, az ebből eredő többletköltséget nem vagyunk kötelesek megtéríteni.

5.
Az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket te viseled. Ezen felül egyéb költség nem terhel.  Kivétel ez alól a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenés. Tehát ne vedd használatba a terméket ha úgy döntesz elállsz a vásárlástól, csak próbáld ki!

6. 
A fogyasztó nem gyakorolhatja a elállási felmondási jogát

a) a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szolgáltatás egészének teljesítését követően, ha a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg, és a fogyasztó tudomásul vette, hogy a szolgáltatás egészének teljesítését követően felmondási jogát elveszíti;

b) olyan termék vagy szolgáltatás tekintetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac vállalkozás által nem befolyásolható, a 20. § (2) bekezdésében meghatározott határidő alatt is lehetséges ingadozásától függ;

c) olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak;

d) romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében;

e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza;

f) olyan termék tekintetében, amely jellegénél fogva az átadást követően elválaszthatatlanul vegyül más termékkel;

g) olyan alkoholtartalmú ital tekintetében, amelynek tényleges értéke a vállalkozás által nem befolyásolható módon a piaci ingadozásoktól függ, és amelynek áráról a felek az adásvételi szerződés megkötésekor állapodtak meg, azonban a szerződés teljesítésére csak a megkötéstől számított harmincadik napot követően kerül sor;

h) olyan vállalkozási szerződés esetében, amelynél a vállalkozás a fogyasztó kifejezett kérésére keresi fel a fogyasztót sürgős javítási vagy karbantartási munkálatok elvégzése céljából;

i) lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a fogyasztó a csomagolást felbontotta;

j) hírlap, folyóirat és időszaki lap tekintetében, az előfizetéses szerződések kivételével;

k) nyilvános árverésen megkötött szerződések esetében;

l) lakáscélú szolgáltatás kivételével szállásnyújtásra irányuló szerződés, fuvarozás, személygépjármű-kölcsönzés, étkeztetés vagy szabadidős tevékenységekhez kapcsolódó szolgáltatásra irányuló szerződés esetében, ha a szerződésben meghatározott teljesítési határnapot vagy határidőt kötöttek ki;

m) a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát.

 
Garancia

Az EBlepetésben kizárólag kifogástalan minőségű termékeket forgalmazunk és az általunk készített ajándékok minőségére is fokozottan ügyelünk. Minden egyes terméket egyenként megvizsgálunk mielőtt belekerülne a csomagodba, azért hogy azt kapd a pénzedért amit szeretnél. Ha minden gondosságunk ellenére véletlenül mégis hibás, vagy a szállítás során sérült áru kerülne hozzád, azt kérjük a csomagod átvételét követően haladéktalanul jelezd az Ügyfélszolgálatunkon ( telefonon 06-30/232-6410 vagy e-mailben eblepetes(kukac)gmail(pont)com ). Egyeztetés után, add fel postai csomagként a hibás terméket a címünkre (NE küld vissza portós vagy utánvéttel terhelt csomagban, mert ezeket NEM áll módunkban átvenni!), minden eredeti tartozékával és a csomagolásával együtt, és mi díjmentesen kicseréljük neked.  Ilyen esetben utólagosan visszatérítjük neked a hibás termék  visszaküldésének költségét és természetesen nem számítunk fel újabb szállítási díjat sem, a csere termék kiküldésénél.
A további garanciára a Ptk-ba és a kormányrendeletekben foglaltak szerint vállalunk felelősséget.


Vitás ügyek rendezés

Vitás esetben elsősorban a közvetlen vitarendezésre törekszünk. Ennek érdekében kérjük forduljon hozzánk bizalommal. Amennyiben szeretnél külső vitarendezési segítséget ígénybe venni, felhívjuk a figyelmedet az alábbi linken elérhető Online Vitarendezési Platformra (ODR)

https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.home2.show


Online vitarendezési platform

Az Európai Bizottság által működtetett európai online vitarendezési (OVR) platform célja, hogy a színvonalas vitarendezés lehetőségét biztosítva biztonságosabbá és tisztességesebbé tegye az online vásárlást.

Ha Ön az EU-ban, Norvégiában, Izlandon vagy Liechtensteinben él, a platformon megkeresheti, hogy mi lenne a legjobb megoldás fogyasztói problémájára, közvetlenül meg tud állapodni a kereskedővel a problémát orvosló megoldásban, illetve megállapodhatnak abban, hogy melyik vitarendezési testület kezelje az ügyet.

Az online vitarendezési (OVR) platform nem áll kapcsolatban egyetlen kereskedővel sem. Az OVR-platform az EU összes hivatalos nyelvén, valamint izlandi és norvég nyelven érhető el.Békéltető testület

Pár szóban a békéltető testületekről

A békéltető testület a megyei (fővárosi) kereskedelmi és iparkamarák mellett működő független testület. A békéltető testület hatáskörébe tartozik a fogyasztói jogvita bírósági eljáráson kívüli rendezése. Feladata továbbá, hogy megkísérelje a fogyasztói jogvita rendezése céljából egyezség létrehozását a felek között, ennek eredménytelensége esetén az ügyben döntést hoz a fogyasztói jogok egyszerű, gyors, hatékony és költségkímélő érvényesítésének biztosítása érdekében.

A békéltető testület a fogyasztó vagy a vállalkozás kérésére tanácsot ad a fogyasztót megillető jogokkal és a fogyasztót terhelő kötelezettségekkel kapcsolatban.
A békéltető tárgyaláson a cég képviselőjének kötelessége megjelenni, különben fogyasztóvédelmi bírsággal sújtható.


A békéltető testületi eljárás megindítása Az eljárásra elsősorban a fogyasztó lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti békéltető testület illetékes. Felhívjuk figyelmét, hogy a békéltető testületi eljárás megindításának feltétele, hogy a fogyasztó az érintett vállalkozással közvetlenül megkísérelje a vitás ügy rendezését. A békéltető testület eljárása tehát a fogyasztó kérelmére indul.


A békéltető testületek elérhetősége
 
Baranya Megyei Békéltető Testület
Címe: 7625 Pécs, Majorosy Imre u. 36.
Levelezési címe: 7602 Pécs, Pf. 109.
Telefonszáma: (72) 507-154
Fax száma: (72) 507-152
Elnök: Dr. Bodnár József
E-mail cím: kerelem@baranyabekeltetes.hu, info@baranyabekeltetes.hu
 
Bács-Kiskun Megyei Békéltető Testület
Címe: 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4.
Telefonszáma: (76) 501-525, (76) 501-532
Fax száma: (76) 501-538
Elnök: Dr. Horváth Zsuzsanna
E-mail cím: bekeltetes@bacsbekeltetes.hu
 
Békés Megyei Békéltető Testület
Címe: 5600 Békéscsaba, Penza ltp. 5.
Telefonszáma: (66) 324-976, 446-354, 451-775
Fax száma: (66) 324-976
Elnök: Dr. Bagdi László
E-mail cím: bekeltetes@bmkik.hu; bmkik@bmkik.hu
 
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Békéltető Testület
Címe: 3525 Miskolc, Szentpáli u. 1.
Telefonszáma: (46) 501-091, 501-870
Fax száma: (46) 501-099
Elnök: Dr. Tulipán Péter
E-mail cím: bekeltetes@bokik.hu
 
Budapesti Békéltető Testület
Címe: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99.
Telefonszáma: (1) 488-2131
Fax száma: (1) 488-2186
Elnök: Dr. Baranovszky György
E-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu
 
Csongrád Megyei Békéltető Testület
Címe: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.
Telefonszáma: (62) 554-250/118 mellék
Fax száma: (62) 426-149
Elnök: Dr. Horváth Károly
E-mail cím: info@csmkik.hu
 
Fejér Megyei Békéltető Testület
Címe: 8000 Székesfehérvár, Hosszúséta tér 4-6.
Telefonszáma: (22) 510-310
Fax száma: (22) 510-312
Elnök: Dr. Vári Kovács József
E-mail cím: fmkik@fmkik.hu; bekeltetes@fmkik.hu
 
Győr-Moson-Sopron Megyei Békéltető Testület
Címe: 9021 Győr, Szent István út 10/a.
Telefonszáma: (96) 520-202; 520-217
Fax száma: (96) 520-218
Elnök: Horváth László
E-mail cím: bekeltetotestulet@gymskik.hu
 
Hajdú-Bihar Megyei Békéltető Testület
Címe: 4025 Debrecen, Petőfi tér 10.
Ügyintézés helyszíne: 4025 Debrecen Vörösmarty u. 13-15.
Telefon: 06-52-500-710, 06-52-500-745
Fax: 06-52-500-720
Elnök: Dr. Hajnal Zsolt
E-mail cím: bekelteto@hbkik.hu
 
Heves Megyei Békéltető Testület
Címe: 3300 Eger, Faiskola út 15.
Levelezési címe: 3301 Eger, Pf. 440.
Telefonszáma: (36) 416-660/105 mellék
Fax száma: (36) 323-615
Elnök: Dr. Gordos Csaba
E-mail cím: bekeltetes@hkik.hu
 
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Békéltető Testület
Címe: 5000 Szolnok, Verseghy park 8.
Telefonszáma: (56) 510-610
Fax száma: (56) 370-005
Elnök: Dr. Lajkóné dr. Vígh Judit
E-mail cím: bekeltetotestulet@jnszmkik.hu
 
Komárom-Esztergom Megyei Békéltető Testület
Címe: 2800 Tatabánya, Fő tér 36.
Telefonszáma: (34) 513-010
Fax száma: (34) 316-259
Elnök: Dr. Rozsnyói György
E-mail cím: bekeltetes@kemkik.hu
 
Nógrád Megyei Békéltető Testület
Címe: 3100 Salgótarján, Alkotmány út 9/a
Telefonszám: (32) 520-860
Fax száma: (32) 520-862
Elnök: Dr. Pongó Erik
E-mail cím: nkik@nkik.hu
 
Pest Megyei Békéltető Testület
Címe: 1119 Budapest, Etele út 59-61. II. emelet 240.
Telefonszáma: 06-1-269-0703
Fax száma: 06-1-269-0703
Elnök: dr. Csanádi Károly
E-mail cím: pmbekelteto@pmkik.hu
 
Somogy Megyei Békéltető Testület
Címe: 7400 Kaposvár, Anna utca 6.
Telefonszáma: (82) 501-000
Fax száma: (82) 501-046
Elnök: Dr. Novák Ferenc
E-mail cím: skik@skik.hu
 
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Békéltető Testület
Címe: 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2.
Telefonszáma: (42) 311-544, (42) 420-180
Fax száma: (42) 420-180
Elnök: Görömbeiné dr. Balmaz Katalin
E-mail cím: bekelteto@szabkam.hu
 
Tolna Megyei Békéltető Testület
Címe: 7100 Szekszárd, Arany J. u. 23-25.
Telefonszáma: (74) 411-661
Fax száma: (74) 411-456
Elnök: Dr. Gáll Ferenc
E-mail cím: kamara@tmkik.hu
 
Vas Megyei Békéltető Testület
Címe: 9700 Szombathely, Honvéd tér 2.
Telefonszáma: (94) 312-356
Fax száma: (94) 316-936
Elnök: Dr. Kövesdi Zoltán
E-mail cím: vmkik@vmkik.hu
 
Veszprém Megyei Békéltető Testület
Címe: 8200 Veszprém, Budapest u. 3.
Telefonszáma: (88) 814-111
Fax száma: (88) 412-150
Elnök: Dr. Vasvári Csaba
E-mail cím: info@bekeltetesveszprem.hu
 
Zala Megyei Békéltető Testület
Címe: 8900 Zalaegerszeg, Petőfi utca 24.
Telefonszáma: (92) 550-513
Fax száma: (92) 550-525
Elnök: Dr. Molnár Sándor
E-mail cím: zmkik@zmkik.hu; zmbekelteto@zmkik.hu


Vitás esetekben, ha nem tudnák egyezségre jutni, az ügyben a keszthelyi Bíróság jogosult eljárni.
Adatvédelmi nyilatkozat


Az adataidat kizárólag saját számlázásunk és könyvelésünk dokumentálására valamint hírlevél értesítéseink küldéséhez használjuk fel. Az adatok a szállítás és kézbesítés idejére időlegesen átadásra kerülhetnek a szállító cégeknek. A szállító vállalatok szerződésben nyilatkoznak az adatok bizalmas kezeléséről. Az adatok kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Adataidat írásos vagy e-mailben történő kérésedre bemutatjuk, módosítjuk vagy töröljük (kivételt képeznek azok a számla adatok (a számlák tőpéldányai), melyeknek megőrzésére a Számviteli Törvény Kötelez bennünket).

Részletes Adatvédelmi tájékoztanónkat az alábbi oldalon érheted el:

eblepetes.hu/tarhely/Adatvedelmi_tajekoztato2.pdf


FORRÓDRÓT


Rendelj telefonon
!


Garbóczi Krisztina
06-20/27-90-370Messenger

m.me/Eblepetes

EBlepetés Facebook oldal

Ossz meg, kövess, lájkolj

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK ÉS DÍJAK
 Kiszállítás
1310 Ft

PostaPont
1090 Ft

Mol és Coop Postapont

1090 Ft

Csomagautomata
889 Ft

Ha utánvéttel szeretnéd
+350 Ft

INGYENES SZÁLLÍTÁS
15000 FT rendelési összeg felett

AJÁNDÉK ÖTLETEK


ELŐNYÖS NEKED, MERT...

- 4-7 nap alatt eljut
hozzád amit rendeltél

-14 napig vissza is
küldheted

- 15.000 Ft felett
ingyenes a szállítás

- törzsvásárlói kupon
visszatérő vásárlóknak

- saját képeiddel is
készítünk ajándékokat

HA KÉRDÉSED VAN...

Elérhetsz minket:

Azonnali üzenetet küldhetsz:
kattints ideWebáruház készítés és bérlés

1.19 mp
Milyen a jó ajándék?

SSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés