eblepetes webáruház, webshop

HÍRLEVÉL

TERMÉK KATEGÓRIÁK

ÁSZF
 
ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK


 
Regisztráció 


A EBlepetés webáruházában való böngészéshez, a szöveges tartalmak, vagy a termékek megtekintéséhez, illetve kosárba helyezéséhez nem szükséges a regisztráció. 

Az áru megrendelése előtt azonban regisztrálnod kell magad a rendszerben.  A regisztráció során meg kell adnod a neved, és az e-mail címedet.  Rendelés feladásához szükséges még a szállítási cím és egy olyan telefonszám megadása is, amin szükség esetén fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. Ezen adatok megadása a rendelés teljesítéséhez szükségesek.
  Az adatok helyességét a rendelésed elküldése előtt ellenőrizheted és módosíthatod, törölheted, jóváhagyás előtt. Az adott megrendelés elküldött adatai az elküldést követően már nem módosíthatók. Minden új megrendelés előtt adataidat természetesen módosíthatod.  A regisztrációddal egyben hozzájárulsz ahhoz, hogy az EBlepetés hírlevélben tájékoztathasson a webáruház aktuális híreiről, akcióiról, újdonságairól.

Az EBlepetés  az általad megadott információkat a vonatkozó adatvédelmi törvény betartásával, kizárólag írásbeli információ küldéséhez, a rendelési folyamat megkönnyítéséhez, valamint probléma esetén, a Veled való kapcsolatfelvételhez használja. Megrendelés 


Az egyes termékek mellett feltüntetett árak az ÁFA-t igen, de a házhozszállítás költségeit nem tartalmazzák. Az árak egy db termékre vonatkoznak és forintban értendők, ha ettől eltérő információ nincs megadva a termékleírásban. 

A megrendelés elküldése előtt bármikor megváltoztathatod, ellenőrizheted a kosarad tartalmát a bal felső sarokban található „Kosár” feliratra klikkelve. Ha az adatok véglegesítése megtörténik, akkor a rendelésedet elküldted hozzánk. A rendszer küld egy automatikus visszaigazolást a rendelésedről, ebben a visszaigazoló e-mailben fogod megkapni a végső fizetendő összeget, amely már tartalmazza a szállítás díját és az aktuális személyes és állandó kedvezményeket is. Folyamatban lévő megrendeléseid állapotát a bal oldalon található „Kosár” menüpont alatt a „Korábbi rendelések”’ fejezetben bármikor ellenőrizheted. 

A Felek között, elektronikus úton létrejött szerződés írásbeli szerződésnek minősül. A szerződés dokumentumai a Vevő vételi ajánlata (rendelés) és a Szolgáltató visszaigazolása. A szerződés nyelve magyar. A szerződések rögzítésre kerülnek, és később  visszakereshetők a Korábbi rendelések menüpontban.
  
Kereskedelmi partnerek számára egyedi kondíciókat kínálunk, ezért ilyen irányú érdeklődés esetén kérjük, vedd fel velünk a közvetlen kapcsolatot a 'Vevőszolgálat' menüpont alatt megadott telefonon, vagy e-mailben. Fizetési módok 


A fizetési módot a megrendeléskor választhatod ki.

A fizetés történhet utánvéttel, vagy
előre átutalással, illetve helyszíni kifizetéssel a kijelölt átvételi ponton Keszthelyen.

Előre utalás esetén, miután megkapod  a rendelést visszaigazoló e-mail-t a következő bankszámlára várjuk a megrendelés ellenértékét: 

Garbóczi Krisztina
OTP Bank
11773494-00999412


Ha a megrendelt áru vételára 2 héten belül nem érkezik meg a számlára, úgy munkatársunk megkísérli felvenni veled a kapcsolatot, hogy tisztázza a nem fizetés okát. Ha a kapcsolatfelvétel nem sikerül, a megrendelést töröljük és erről elektronikus üzenetet (e-mailt) küldünk.
 
  


Szállítási információk

Rendelésed elküldése után, 48 órán belül, e-mailben igazoljuk vissza rendelésedet. A visszaigazoló e-mail elküldése után állítjuk össze rendelésedet, és indítjuk el hozzád az MPL Futárszogálatával (Magyar Posta Logisztikai Szolgálata) vagy egyéb külsős futárszolgálattal. Alap esetben, 5-7 munkanapon belül érkezik meg a csomagod a rendeléskor megadott címre. Ha ettől eltérő szállítási határidő várható, erről e-mailben, vagy telefonon tájékoztatni fogunk.


Szállítási díjak 

A megadott szállítási díjak 2 kg súlyhatárig érvényesek!

(2 kg-ba nagyon sok minden belefér. Pl. egy bögre kb. 35 dkg, egy kulcstartó 5 dkg, egérpad 5-8 dkg, póló 20-40 dkg, díszpárna 40 dkg... A csomagok 90%-a
jellemzően ebbe a tartományba esik)

15000 Ft felett ingyenes a szállítás!

15000 Ft alatt az alábbiak a szállítási költségek:

-Kiszállítás (átutalás előre):        1310 Ft
-Kiszállítás (utánvét):                  1660 Ft

-PostaPont (átutalás előre):       1090 Ft
-PostaPont (utánvét):                 1440 Ft

-MOL vagy Coop PostaPont (átutalás előre):     1090 Ft
-MOL vagy Coop PostaPont (utánvét):               1440 Ft

-Csomagautomata (átutalás előre):        889 Ft
-Csomagautomata (utánvét):                1240 Ft

-Személyes átvétel:  Ingyenes

(Átvételi pont: 8360 Keszthely, Kossuth L. u. 4. AjándékoZoo üzlet)Rendelés lemondása    


Téves megrendelés
Ha rendelésedet tévedésből adtad le, azt a leadást követően e-mailben az eblepetes(kukac)gmail(pont)com címen vagy a 06-20/27-90-370-es telefonszámon személyesen mondhatod le, a csomag feladása előtt minden következmény nélkül. Amennyiben egyedi fényképes megrendelést adtál le és az már elkészítésre került a lemondásnak helye nincs.

Csomag újrakézbesítés

Amennyiben mi elküldtük a megrendelt csomagot, de nem tartózkodsz a megadott címen, akkor egy értesítőt hagynak neked, amiből megtudhatod,  hogy melyik postán tudod átvenni a csomagodat  5 munkanapon belül. Amennyiben nem veszed át a csomagot, azt automatikusan visszaküldi a szállító cég a címünkre. Előfordulhat, hogy nem kapsz értesítőt, vagy nem tartózkodik senki a megadott címen, mert pl. elutaztál külföldre stb. Ilyen esetben, amennyiben ezt kezdeményezed, a csomagot a szállítási költség újbóli felszámításával elküldjük ismét neked.  Amennyiben egy címről a vevő hibájából visszakapjuk a csomagot, az EBlepetés fenntartja a jogot, hogy arra a névre és címre a továbbiakban NE küldjön újra csomagot illetve a csomag visszaszállításának árát kiszámlázza a részedre. Amennyiben a megrendelt áru nem érkezik meg az igért időben, kérünk másnap jelezd felénk, hogy utána nézhessünk a csomagod sorsának, elkerülve a további bonyodalmakat és kellemetlenségeket.Elállási jog, termék visszavásárlás


Előfordul, hogy az általad az áruházban kiválasztott termék a valóságban mégsem olyan, mint amilyet szeretettél volna. Az EBlepetés szolgáltatásai terén etikusan, törvényesen, a vásárlók érdekeit szem előtt tartva jár el. Ezért a vásárlástól a 17/1999. (II.5.) kormányrendeletben foglaltak szerint a   csomag átvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhatsz.  (Az elállási jog a használatba nem vett termékekre vonatkozik. Elállási jogoddal nem tudsz élni, ha a terméket megrendelésre, egyedi igényeid alapján készítettük el.)  Ha meggondoltad magad, az áru értékére pénz visszafizetési garanciát vállalunk, melynek érvényesítési módja a következő:

1. Jelezd elállási szándékodat a csomag átvételét követő 14 munkanapon belül az alábbi elérhetőségeken (telefonon 06-20/27-90-370 vagy e-mailben eblepetes(kukac)gmail(pont)com, vagy levélben: AjándékoZoo üzlet (Garbóczi Krisztina). 8360 Keszthely Kossuth L. u. 4 ) . Írásban történő elállásod esetén, akkor érvényes az elállásod, ha az elállási nyilatkozatodat a 14 munkanapos határidő lejárta előtt elküldöd.

2. Munkatársunk megkeres az adatok egyeztetése miatt (számla visszakeresése, a termék értékének megállapítása), ezután minden terméket kérdezés nélkül visszaveszünk!

3. Végül postai csomagként  add fel a visszaküldeni szánt terméket, az összes eredeti tartozékával és csomagolásal együtt:
AjándékoZoo üzlet (Garbóczi Krisztina) 8360 Keszthely,  Kossuth L. u 4.
(Kérjük, a csomagot értéknyilvánítással add fel, NE küld vissza portós vagy utánvéttel terhelt csomagban, mert ezeket NEM áll módunkban átvenni!)

4. A termék megérkezésekor munkatársunk ellenőrzi annak sértetlenségét, és max. 30 napon belül visszaküldjük neked a termék és a kiszállítási díj értékét.

5.
Az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket te viseled. Ezen felül egyéb költség nem terhel.  Ha a visszaküldött áru a te hibádból, nem rendeltetésszerű használat következtében sérült, jogosultak vagyunk az ebből eredő kárt megtéríttetni veled.
Garancia

Az EBlepetésben kizárólag kifogástalan minőségű termékeket forgalmazunk és az általunk készített ajándékok minőségére is fokozottan ügyelünk. Minden egyes terméket egyenként megvizsgálunk mielőtt belekerülne a csomagodba, azért hogy azt kapd a pénzedért amit szeretnél. Ha minden gondosságunk ellenére véletlenül mégis hibás, vagy a szállítás során sérült áru kerülne hozzád, azt kérjük a csomagod átvételét követően haladéktalanul jelezd az Ügyfélszolgálatunkon ( telefonon 06-30/232-6410 vagy e-mailben eblepetes(kukac)gmail(pont)com ). Egyeztetés után, add fel postai csomagként a hibás terméket a címünkre (NE küld vissza portós vagy utánvéttel terhelt csomagban, mert ezeket NEM áll módunkban átvenni!), minden eredeti tartozékával és a csomagolásával együtt, és mi díjmentesen kicseréljük neked.  Ilyen esetben utólagosan visszatérítjük neked a hibás termék  visszaküldésének költségét és természetesen nem számítunk fel újabb szállítási díjat sem, a csere termék kiküldésénél.
A további garanciára a Ptk-ba és a kormányrendeletekben foglaltak szerint vállalunk felelősséget.

Vitás esetekben, ha nem tudnák egyezségre jutni, az ügyben a keszthelyi Bíróság jogosult eljárni.Adatvédelmi nyilatkozat


Az adataidat kizárólag saját számlázásunk és könyvelésünk dokumentálására valamint hírlevél értesítéseink küldéséhez használjuk fel. Az adatok a szállítás és kézbesítés idejére időlegesen átadásra kerülhetnek a szállító cégeknek. A szállító vállalatok szerződésben nyilatkoznak az adatok bizalmas kezeléséről. Az adatok kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Adataidat írásos vagy e-mailben történő kérésedre bemutatjuk, módosítjuk vagy töröljük (kivételt képeznek azok a számla adatok (a számlák tőpéldányai), melyeknek megőrzésére a Számviteli Törvény Kötelez bennünket).

Részletes Adatvédelmi tájékoztanónkat az alábbi oldalon érheted el:

eblepetes.hu/tarhely/Adatvedelmi_tajekoztato2.pdf


FORRÓDRÓT


Rendelj telefonon
!


Garbóczi Krisztina
06-20/27-90-370Messenger

m.me/Eblepetes

EBlepetés Facebook oldal

Ossz meg, kövess, lájkolj

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK ÉS DÍJAK
 Kiszállítás
1310 Ft

PostaPont
1090 Ft

Mol és Coop Postapont

1090 Ft

Csomagautomata
889 Ft

Ha utánvéttel szeretnéd
+350 Ft

INGYENES SZÁLLÍTÁS
15000 FT rendelési összeg felett

ELŐNYÖS NEKED, MERT...

- 4-7 nap alatt eljut
hozzád amit rendeltél

-14 napig vissza is
küldheted

- 15.000 Ft felett
ingyenes a szállítás

- törzsvásárlói kupon
visszatérő vásárlóknak

- saját képeiddel is
készítünk ajándékokat

HA KÉRDÉSED VAN...

Elérhetsz minket:

Azonnali üzenetet küldhetsz:
kattints ideWebáruház készítés és bérlés

0.26 mp
Milyen a jó ajándék?

SSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés