eblepetes webáruház, webshop

HÍRLEVÉL

Egyedi fényképes kutyabiléta
SAJÁT KÉPEIDDEL DÍSZÍTVE / Azonosító: 01564

1.500 Ft
A biléta alakja legyen::
db

Végre itt van a kutyusok számára a fényképes kutyabiléta! Díszítheted tetszésed szerinti szöveggel, képpel, jellel, logoval, ábrával. Kérheted rá a kutyus vagy akár a saját magad fényképét is, a hátoldalára pedig ráírathatod az elérhetőségeidet! 

Így mindig biztonságban tudhatod kedvencedet! Ha netán eliramodna a séta közben egy macsek után, akkor is visszatudják hozzád juttatni a kis tekergőt! 

Ha pedig singli vagy, és a saját fényképed van a kutyusod nyakában, még az is lehet hogy a megtaláló személyében eljön hozzád az álompárod:-)


A kutyabiléta alapanyaga alumínium fémlap az egyik oldalán speciális fehér bevonattal, fém akasztóval.  Előre kerül a kép hátra a szöveg, telefonszám stb... 

Kétféle formában rendelhető: csont és szív

Méretek
Csont: 3,8x 2,5 cm
Szív: 3,2 x 3.4 cm


Mit kell tenned, hogy a tied lehessen?


1.
Regisztrálj először, vagy ha már ezt megtetted, jelentkezz be!

2.
A -SAJÁT KÉPEIDDEL DÍSZÍTVE- menüből válaszd ki, azt az alap terméket amin viszont szeretnéd látni a neked kedves fényképedet. (színre, méretre, egyéb választható opciókra is figyelj oda!) Próbáld meg elképzelni, hogy a kívánt fénykép vajon ráfér-e a kiválasztott alapra. Ha nem vagy benne biztos, az sem baj, majd rápróbáljuk mi.

3.
Ezután tedd be a kosaradba és küld el a megrendelésed a bal oldalon fent található -A KOSARAD- dobozra kattintva. A megjegyzés rovatba írd be: SAJÁT KÉPPEL, illetve azt is, ha valami egyéb kívánságod lenne (pl háttér maradjon, vagy éppen azt vágjuk ki)

4. Végül a képet jpg vagy bmp formátumban a lehető legnagyobb felbontásban küld el nekünk, az
eblepetes@gmail.com e-mail címre (nem lerontva, nem lekicsinyítve!!!) és tüntesd fel a nevedet is mellé, hogy be tudjuk azonosítani melyik megrendeléshez tartozik!


FORRÓDRÓT


Rendelj telefonon
!


Garbóczi Krisztina
06-20/27-90-370

ELŐNYÖS NEKED, MERT...

- 4-7 nap alatt eljut
hozzád amit rendeltél

-14 napig vissza is
küldheted

- 15.000 Ft felett
ingyenes a szállítás

- törzsvásárlói kupon
visszatérő vásárlóknak

- saját képeiddel is
készítünk ajándékokat

HA KÉRDÉSED VAN...

Elérhetsz minket:

Azonnali üzenetet küldhetsz:
kattints ideWebáruház készítés és bérlés

0.12 mp