eblepetes webáruház, webshop

HÍRLEVÉL

Angol bulldog alkategóriái

Az angol bulldogról, aki ismeri, az tudja nem kutya. Ő ANGOL BULLDOG. Minden olyan dologgal megáldva, ami a bulldogsággal együtt jár. Határtalan, túláradó szeretetével, sértődősségével, fenékrázásával, alkalmi süketségével, esdeklő, bűnbánó pillantásával, röfögésével, böfögésével, horkolásával, és az asztal alatt eregetéssel együtt is csak imádni lehet!ruhanemű
 ruhanemű (7 féle termék)


Még nincs angol bulldogos pólód??? Pedig egy angol bulldi rajongónak az egy alap darab! Vagy van már, de jól jönne még egy pulcsi, zokni vagy sál is, hisz a bulldis cuccból sose lehet túl sok? Nézz körül, mert találhatsz tüneményes kiskutyás holmikat a gyerekeknek, vagány karaktereset a férfiaknak, és csinos szabású, különleges garfikával díszítettet darabokat a hölgyeknek!

fém és műanyag tárgyak
 fém és műanyag tárgyak (5 féle termék)


Ebben a kategóriában igen sokféle dolgot találhatsz majd, hisz a fém és műanyag felületű tárgyak nagyon jól dekorálhatók. A gravírozással, véséssel, nyomtatással, és szublimációs technikával készült tárgyak sorában többek között megtalálhatod a kulcstartókat, öngyújtókat, névjegykártyatartókat is. A fémból készült tárgyak, csillógó fényükkel, igazán különleges és maradandó ünnepi ajándékok lehetnek.

naptár, notesz
 naptár, notesz (1 féle termék)


Naptár, notesz, határidőnapló, mindenkinek jól jön, ha nem akarja elfelejteni sürgős és fontos dolgait! Ha meg még kutyusos is, akkor egészen biztos, hogy szükséged van rá! Ha azt nem is kell már felírnod, hogy kedvencedet mikor vidd sétálni és mikor kell megkapnia a vacsoráját, az oltások, féreghajtások, (lány kutyáknál) a tüzelések idejét nem árt belejegyezni! Ja és ne felejtkezz el a kutyus szülinapjáról sem!

ékszer, nyaklánc
 ékszer, nyaklánc (3 féle termék)


Kutyusos ékszerek? Legyen az nyaklánc, medál vagy karkötő, esetleg gyűrű, biztos hogy tökéletes ajándékok! Igazi különlegességnek számítanak, hisz olyan ritkán lehet ilyen kutyás kincsekre bukkani! Biztos lehetsz benne, hogy mindenhol megcsodálják majd kutyás körökben, ezeket a csecsebecséidet!

CD tartó, egérpad
 CD tartó, egérpad (2 féle termék)


Nem árulok el titkot, ha azt mondom, hogy a számítógép a mindennapjainkhoz tartozik már. Hisz, mit csinálsz te is most éppen? Valószínűleg éppen egerészel. Na ugye. És a szanaszét kallódó, pont amikor kellene, de éppen az a lemez nincs meg esetét is ismered? Tény, ha egy kis rendszert akarunk vinni a dolgokba a lemezeknek kell valami jó kis hely. Akkor miért ne lehetne már ez is kutyusos? Hisz a legtöbb lemeztartó szürke és unalmas, na de ha kutyás? Az azért más!

díszpárna
 díszpárna (8 féle termék)


A párna lehet kicsi vagy nagy. Használható dísznek vagy akár a fejed alá is gyűrheted alvásnál. Formára lehet kocka alakú, netán hengeres, vagy szivpárna, de egy biztos: a párna finom pihe-puha. A kutyusos képekkel díszítettek, pedig egyenesen különlegességnek számítanak! Nagyszerű ajándéknak is, de akár lakásod díszének is kitűnő!

bögre, tányér, kerámia
 bögre, tányér, kerámia (16 féle termék)


A bögrék, poharak, tányérok mindennapos használati tárgyak. Ez azonban nem jelenti azt, hogy snassz és unalmas dolgok! Sőt! Igazán klasszul fel lehet dobni őket egy-egy kutyusos grafikával, fotóval! Igazi kedvencekké válhatnak a háztartásban, olyan tárgyakká amiket örömmel használhat bárki!

kutyatakaró
 kutyatakaró (4 féle termék)


Mivel imádjuk kedvenceinket természetes, hogy időnként nekik is szeretnénk adni egy kis meglepetést! Egy kutyatakaró, fekhely, vagy párna tökéletes ajándék a számukra, hisz az aktívabbak kipihenhetik rajta fáradalmaikat, a nyugisabbak pedig kedvükre lustulhatnak a gazdi közelében. Az, hogy e mellett még a kutyus nevével, kutyás rajzokkal, netalán a kutyusok saját fényképével is meg vannak díszítve ezek a hasznos darabok már csak hab a tortán! Azért hogy a gazdi is örüljön :-)

zászló
 zászló (1 féle termék)


A kisebb-nagyobb zászlók, akár a kocsiban, akár a lakásban nagyon alkalmasak arra, hogy büszkén hírdethessük velük azt, hogy imádatunk és bolondériánk mely kutyafajtához vagy melyik konkrét eb-társunkhoz fűz bennünket! Te se fogd vissza magad! Mutasd meg bátran a világnak: kutyamániában szenvedsz!

törölköző
 törölköző (4 féle termék)
lábtörlő
 lábtörlő (1 féle termék)
plüss
 plüss (6 féle termék)


Ebbe a kategóriába kicsi, nagy, szőrös, pihe-puha, bolyhos barátaink kerülnek. Ölelnivaló, finom, játék angol bulldog kutyusok, amik a kisgyerekek jóbarátai és a "nagy" kutyarajongók kabalái lehetnek.
puzzle
 puzzle (1 féle termék)


Minden jó gazdi tudja, hogy a kutyusokhoz bizony sok türelem kell. Itt a nagyszerű alkalom, hogy fejleszd a türelmedet! Vedd elő a puzzlet amit kutyusos kép díszít és mire kirakod garantáltan lenyugszol!

esernyő
 esernyő (1 féle termék)
táska, pénztárca
 táska, pénztárca (2 féle termék)
persely
 persely (1 féle termék)


Mint kutyatartó, TE is jól tudod, bizony kedvencünk jólétének finanszírozása nem kevésbe kerül! Ideje, hogy egy kicsit spóroljál azért, hogy kedvenced semmiben ne szenvedjen hiányt!font>

termosz, kulacs
 termosz, kulacs (1 féle termék)


Itt kulacsokat, flaskákat, butykosokat, termoszokat, és hőtárolós poharakat találhatsz. Elsősorban férfias ajándékok, de igyekszünk a hölgyek és gyerekek számára megfelelő darabokat is beszerezni! Természetesen, kutyás díszítéssel!

hűtőmágnes
 hűtőmágnes (3 féle termék)


Igazi mániásoknak való cucc! Te még megtalálod a hűtődet a mágnesrengeteg alatt?

figyelmeztető táblák
 figyelmeztető táblák (3 féle termék)


Mi tudjuk, hogy a kutyánk egy jámbor, légynek se ártani nem tudó szelíd jószág, de a kapura akkor is ki kell tenni a táblát: Vigyázz a kutya harap! Az hogy ez nem igaz? Nem baj ha nem mindenki tudja... Ha kedves ebünk véletlenül mégis nadrágszaggató, postáskergető bitang lenne, akkor viszont saját jól felfogott érdekünk hogy kint legyen a figyelmeztetés! Akkor joggal mondhatjuk: Én előre szóltam!

matrica
 matrica (3 féle termék)


Nosza rajta ragasztgassunk:-) Kutya képet a kocsira, füzetbe, hűtőre, szekrényre:-), csak anya meg ne lássa:-)

díszek, szobrok
 díszek, szobrok (1 féle termék)

FORRÓDRÓT


Rendelj telefonon
!


Garbóczi Krisztina
06-20/27-90-370

ELŐNYÖS NEKED, MERT...

- 4-7 nap alatt eljut
hozzád amit rendeltél

-14 napig vissza is
küldheted

- 15.000 Ft felett
ingyenes a szállítás

- törzsvásárlói kupon
visszatérő vásárlóknak

- saját képeiddel is
készítünk ajándékokat

HA KÉRDÉSED VAN...

Elérhetsz minket:

Azonnali üzenetet küldhetsz:
kattints ideWebáruház készítés és bérlés

0.1 mp