Ezt a fordulatot nem vártuk: éppen ezért nem láthatjuk többet Tóth Vera férjét, Borbás Marcsi műsorában.
Fedezd fel az olasz pizzatészta varázslatos világát, ahol a fánk új értelmet nyer! Merülj el az édes és sós változatok izgalmas kombinációjában, és élvezd a lágy tésztát, amely fenséges töltelékekkel vár. Az édes verzió csokival és gyümölcsökkel mesés ínycsiklandósággal kényeztet, míg a sós változatban fűszeres sajtok és aromás fűszerek rejtőznek, garantálva a felejthetetlen ízélményt. próbáld ki mindkettőt, és tapasztald meg a pizzatészta fánk különleges varázsát!
Borbás Marcsi gyakran osztotta meg velünk, hogy rendkívüli akaraterejének hála, a főzőműsorok során végzett folyamatos kóstolgatások ellenére is sikerül megőriznie karcsú alakját. Azonban legutóbbi vendége, Pauli Zoltán, a neves gasztroszakértő és Tóth Vera férje, olyan fenséges ételeket varázsolt az asztalra, hogy Marcsi végül képtelen volt ellenállni a kísértésnek.
A két régi barát most egy különleges élményre készült: montanarát, vagyis egy olasz pizzatészta-alapú fánkot alkottak meg, mely édes és sós variációkban egyaránt elérhető volt. Marcsi eddig szívósan ellenállt a kísértésnek, de ezúttal Zoltán ínycsiklandó remekművei olyan csalogatóan hatottak rá, hogy végül beadta a derekát, és megízlelte a különleges fogásokat.
„Ez egyszerűen borzalmas! Ha így folytatjuk, teljesen elhízunk! Az ízek mennyeiek, de végső soron csak levegő, nem igaz? De hogy ne csak a beszéd maradjon, amíg az operatőrök a gyönyörű képeket készítették, már el is fogyasztottunk néhány falatot. Egyszerűen nem lehet betelni vele, olyan isteni és lenyűgöző!” – osztotta meg gondolatait Marcsi a saját műsorában, a Borbás Marcsi Szakácskönyvében, a Dunán.
A dicséretek sora azonban ezzel még nem ért véget. Miközben a kocsonyakészítés zajlott, Marcsi felvágott egy Zoli által sütött kenyeret, és ekkor bevallotta, mennyire nagyra tartja kollégáját. Különösen azért, mert Zoli még neki is tudott újdonságot mutatni.