Természetesen, itt van egy egyedi változata a megadott szövegnek: **Diós finomság tejérzékenyeknek | Vajdaság MA** Fedezd fel a diós sütemények világát, amelyek kifejezetten a tejérzékenyek igényeire lettek szabva! Ízletes és tápláló alternatívát kínáln
A lisztet, a csipet sót és a hűtőből kivett, hideg zsírt tálba tesszük, és elmorzsoljuk, hozzákeverjük a felvert tojást, és a cukorral és vaníliás cukorral összekevert diót. A sütőformákat kikenjük kevés zsírral, meghintjük liszttel, és mindegyiket megtöltjük tésztával. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és 200 fokos előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük. Kivesszük a sütőből, a formás süteményeket kiborítjuk a sütőformákból, meghintjük őket vaníliás porcukorral, és negyed óra múlva fogyasztjuk. Dobozban tárolva a sütemény sokáig eláll. Pár nap múlva megpuhul.